Μια εύκολη συνταγή και πιο light για εσένα που θες να αποφύγεις τον κιμά κρέατος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 289/ μερίδα
Συστατικά
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σέλερι ψιλοκομμένα
- 2 καρότα κομμένα σε κύβους
- 4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 1κ. σούπας πολτό ντομάτας
- 1κ. σούπας βαλσαμικό ξύδι
- 250γρ. λαχανικά σε κύβους, όπως κολοκυθάκια, πιπεριές και μανιτάρια
- 50γρ. φακές
- 800γρ. κονκασέ με μυρωδικά
- 250γρ. σπαγγέτι
- 2κ. σούπας ξύσμα παρμεζάνας
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ρίξε το κρεμμύδι, το σέλινο και τα καρότα σε μια μεγάλη αντικολλητική κατσαρόλα και πρόσθεσε 2-3κ.σ. Νερό.
- Μαγείρεψε απαλά, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
- Πρόσθεσε το σκόρδο, τον πολτό ντομάτας και το βαλσαμικό ξύδι και μαγείρεψε σε υψηλή θερμοκρασία για περισσότερο από ένα λεπτό.
- Πρόσθεσε τα λαχανικά σε κύβους, τις φακές, το κονκασέ και άφησέ τα να βράσουν.
- Μείωσε τη θερμοκρασία και άφησέ τα να σιγοβράσουν για περίπου 20 λεπτά.
- Εν τω μεταξύ, μαγείρεψε τα ζυμαρικά ακολουθώντας τις οδηγίες συσκευασίας.
- Σέρβιρε σε 5 μερίδες τα μακαρόνια, τη σάλτσα και την παρμεζάνα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ