Ένας γευστικός συνδυασμός που αποκτάει extra νοστιμιά με τα μυρωδικά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 296/ μερίδα
Συστατικά
- 400γρ. στήθος κοτόπουλου χωρίς πέτσα, κομμένο σε 4 κομμάτια
- Αλάτι και πιπέρι
- 1/2κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1/2 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
- 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε λεπτές φέτες
- 1/4κ. γλυκού πάπρικα
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
- 1φλ. τοματίνια ψιλοκομμένα
- 250γρ. άβραστα σπαγγέτι
- 1/2φλ. ζωμό κοτόπουλου
- 1/4κ. γλυκού κόκκινο πιπέρι
- 1/2κ. γλυκού φρέσκο θυμάρι
- 8 ελιές
- 1+1/2κ. σούπας φρεσκοτριμμένο μαϊντανό
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Πασπάλισε το κοτόπουλο με αλάτι και πιπέρι.
- Σε μια βαθιά κατσαρόλα ζέστανε το λάδι σε μέτρια θερμοκρασία.
- Πρόσθεσε το κοτόπουλο και μαγείρεψε για περίπου 5 λεπτά.
- Πρόσθεσε το κρεμμύδι, το πιπέρι και την πάπρικα και μαγείρεψε για 2-3 λεπτά.
- Στη συνέχεια, πρόσθεσε το σκόρδο, τα τοματίνια, το ζωμό, το κόκκινο πιπέρι, το θυμάρι και λίγο αλάτι.
- Άφησέ τα να βράσουν και στη συνέχεια μείωσε τη θερμοκρασία και κάλυψε την κατσαρόλα για 20 λεπτά ή μέχρι να είναι μαγειρεμένο το κοτόπουλο.
- Ρίξε μέσα τα ζυμαρικά, τις ελιές και το μαϊντανό και άφησε να ενωθούν τα υλικά για λίγα λεπτά.
- Μοίρασε σε 4 πιάτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ