Αρωματικό baby σπανάκι με φρέσκο τζίντζερ και λεμονάτη γεύση
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κ. σούπας τριμμένο τζίντζερ
- 800 gr baby σπανάκι
- 1/2 κ. γλυκού αλάτι
- 1/4 κ. γλυκού πιπέρι
- 2 κ. σούπας χυμός λεμονιού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα ζέστανε το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να κάψει.
- Πρόσθεσε το φρέσκο τζίντζερ και τσιγάρισέ το ανακατεύοντας συνεχώς για περίπου ένα λεπτό.
- Πρόσθεσε και το σπανάκι σιγά-σιγά, μαζί με το αλατοπίπερο μέχρι να χωρέσει όλο και να αρχίσει να μαραίνεται.
- Άφησε τα υλικά να σοταριστούν για περίπου πέντε λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά.
- Αφαίρεσέ τα από τη φωτιά και περίχυσέ τα με το χυμό λεμονιού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ