Σπανάκι τσιγαριαστό με τζίντζερ

15 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Αρωματικό baby σπανάκι με φρέσκο τζίντζερ και λεμονάτη γεύση

Συστατικά

  • 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κ. σούπας τριμμένο τζίντζερ
  • 800 gr baby σπανάκι
  • 1/2 κ. γλυκού αλάτι
  • 1/4 κ. γλυκού πιπέρι
  • 2 κ. σούπας χυμός λεμονιού

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια κατσαρόλα ζέστανε το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να κάψει.
  • Πρόσθεσε το φρέσκο τζίντζερ και τσιγάρισέ το ανακατεύοντας συνεχώς για περίπου ένα λεπτό.
  • Πρόσθεσε και το σπανάκι σιγά-σιγά, μαζί με το αλατοπίπερο μέχρι να χωρέσει όλο και να αρχίσει να μαραίνεται.
  • Άφησε τα υλικά να σοταριστούν για περίπου πέντε λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά.
  • Αφαίρεσέ τα από τη φωτιά και περίχυσέ τα με το χυμό λεμονιού.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164