Μεξικάνικα αυγά με γιαούρτι και αβοκάντο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2/3 φλ. κρεμμύδι
- 2 καυτερές πιπεριές
- 4 τορτίγιες
- 8 μεγάλα αυγά
- 1/4 φλ. κόκκινη σάλτσα
- 1 φλ. cheddar
- 1 αβοκάντο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- γιαούρτι
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε σε ένα μεγάλο τηγάνι το λάδι σε μεσαία φωτιά και πρόσθεσε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τις πιπεριές σε πολύ μικρά κομμάτια και χωρίς τους σπόρους.
- Αλατοπιπέρωσε τα λαχανικά και σοτάρισέ τα μέχρι να μαλακώσουν.
- Σε ένα μπολ βάλε τα αυγά και τη σάλτσα ντομάτας και χτύπησέ τα με αλάτι και πιπέρι, μέχρι να ανακατευτούν καλά.
- Κόψε τις τορτίγιες σε μικρά κομμάτια και πρόσθεσέ τα στο κρεμμύδι και την πιπεριά μέχρι να μαλακώσουν.
- Χαμήλωσε τη φωτιά και ρίξε το μείγμα των αυγών και τηγάνισέ τα σπάζοντάς τα, μέχρι να γίνουν scrambled.
- Πρόσθεσε και το τριμμένο τυρί και αφαίρεσε από τη φωτιά.
- Σέρβιρε με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι, γιαούρτι και αβοκάντο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ