Είναι από τα χεράκια σου, είναι φρέσκια πεντανόστιμη και έτομη σε χρόνο μηδέν. Κάνε μια βόλτα από τα μπαχαράδικα της περιοχής σου και ζήτησε σιναπόσπορο ή σπόρους μαγιονέζας (είναι το ίδιο πράγμα). Ακόμη καλύτερο θα ήταν να πάρεις το σιναπόσπορο σε σκόνη. Αυτή είναι η γευστική βάση για την πιο νόστιμη μουστάρδα από τα χεράκια σου!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 8 κ.σ. σιναπόσπορο σε σκόνη
- 1/2 του φλιτζανιού νερό
- 6 κ.σ. λευκό ξύδι
- 1 κ.γ. νισεστέ
- Αλάτι
- 1 πρέζα σκόρδο σε σκόνη
- 1 πρέζα πάπρικα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε όλα τα υλίκά σε ένα κατσαρολάκι και σε μέτρια φωτιά και ανακάτεψε να γίνουν ένα σώμα
- Αφού πάρει βράση χαμήλωσε τη φωτιά και άφησε τη μουστάρδα να σιγοβράσει άλλα 5′ λεπτά
- Κατέβασε από τη φωτιά και άφησε τη μουστάρδα να σταθεί για 1 λεπτό. Σκέπασε το σκεύος και άφησε στην κατσαρόλα να κρυώσει
- Αποθήκευσε σε γυάλινα βαζάκια
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ