Σπιτική τυρόπιτα με τραγανό φύλλο για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 250 γρ. Φύλλο κρούστας
- 150 γρ. Τυρί φέτα
- 150 γρ. Ανθότυρο
- 2 Αυγά
- 1/2 ποτήρι φρέσκο γάλα
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπολ, βάζεις τη φέτα με το ανθότυρο τριμμένα και προσθέτεις το ανθότυρο.
- Παράλληλα, αλείφεις ένα ταψάκι με ελαιόλαδο και ξεκινάς να στρώνεις τα φύλλα.
- Στρώνεις δύο φύλλα, ελαφρά σουρωμένα και ρίχνεις τα τυριά. Λαδώνεις πολύ ελαφρά την επιφάνεια και συνεχίζεις την ίδια διαδικασία με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
- Αφού τελειώσεις τα φύλλα, χαράζεις σε κανονικά κομμάτια την πίτα.
- Χτυπάς τα αυγά με το γάλα και περιχύνεις με αυτά την πίτα σου, προσθέτοντας λίγο ακόμη ελαιόλαδο.
- Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 C για 30 – 45 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα.
Tip
Απόλαυσε τη ζεστή!ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ