Σπιτικό και εύκολο τζατζίκι. Το καλύτερο συνοδευτικό για το φαγητό σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κεσεδάκια γιαούρτι
- 2 – 4 σκελίδες σκόρδου
- 1 κουτ. της σούπας ξύδι
- 5 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
- 1 μεγάλο αγγούρι
- Άνηθο και δυόσμο ψιλοκομμένο
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πλένεις πολύ καλά και ξεφλουδίζεις το αγγούρι. Το αφήνεις για λίγο, μέχρι να μαραθεί.
- Σε ένα μπολ, αναμειγνύεις το αγγούρι, το γιαούρτι, το σκόρδο, το ξύδι, το ελαιόλαδο και το αλάτι και ανακατεύεις.
- Ανακατεύεις πολύ καλά και προσθέτεις λίγο σκόρδο.
- Το σκεπάζεις με μία μεμβράνη και το παγώνεις στην κατάψυξη.
- Σερβίρεται δροσερό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ