Γιατί το σπιτικό είναι πάντα πιο νόστιμο, ειδικά αν φτιάχνεται πανεύκολα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κούπες κρέμα γάλακτος
- 400 ml ζαχαρούχο, συμπυκνωμένο γάλα, κρύο
- 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας (προαιρετικά)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε το συμπυκνωμένο ζαχαρούχο γάλα στο ψυγείο για να το διατηρήσεις κρύο.
- Χτύπα την κρέμα γάλακτος με ένα μίξερ χειρός σε μέτρια ταχύτητα, μέχρι να δημιουργηθούν μαλακές κορυφές.
- Ρίξε το κρύο γάλα μέσα στην χτυπημένη κρέμα γάλακτος.
- Χτύπα το γάλα μαζί με την κρέμα γάλακτος σε δυνατή ταχύτητα, μέχρι το μείγμα να αποκτήσει κορυφές που θα στέκονται (αν θες προσθέτεις και το εκχύλισμα βανίλιας).
- Βάλτο στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ