Απλό, γρήγορο και νόστιμο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 μεγάλη μπαγκέτα (όσο το δυνατόν πιο τραγανή)
- 150 γρ. βούτυρο
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 1 κουτ. της σούπας βασιλικό
- εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (για ράντισμα)
- αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C.
- Σε ένα μπολ, αναμειγνύεις το βούτυρο, το σκόρδο και το βασιλικό. Ανακατεύεις μέχρι να γίνει ενιαίο μείγμα.
- Στον πάγκο, τοποθετείς την μπαγκέτα και αρχίζεις να τη κόβεις σε μικρές φέτες, ενωμένες μεταξύ τους.
- Μόλις τη χαράξεις, γεμίζεις τα κενά της μπαγκέτας με το παραπάνω μείγμα. Με ένα πινέλο απλώνεις και την επιφάνεια της.
- Πασπαλίζεις με αλάτι και πιπέρι και τυλίγεις την μπαγκέτα με ένα αλουμινόχαρτο.
- Ψήνεις την μπαγκέτα για περίπου 20 λεπτά στους 200 βαθμούς C.
- Ραντίζεις με λίγο ελαιόλαδο
- Απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ