Αφράτα στικάκια αυγόφετας με κανέλα, βανίλια και μέλι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- ½ φρατζόλα ψωμί
- 2 φλ. γάλα
- 2 αυγά
- ¼ φλ. ζάχαρη
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα κανέλα
- ½ κ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- 3 κ. σούπας βούτυρο
- άχνη ζάχαρη ή μέλι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόψε το ψωμί σε λεπτές φέτες και έπειτα κόψε την κάθε φέτα σε τρία με τέσσερα στικ.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε το γάλα με τα αυγά, τη ζάχαρη, το αλάτι, την κανέλα και το εκχύλισμα βανίλιας.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι λιώσε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και μαγειρεύοντας σε μερίδες, βούτηξε τα στικ στο μείγμα αυγών και τοποθέτησέ τα στο τηγάνι.
- Τηγάνισε τα στικ για περίπου δύο λεπτά την κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Σέρβιρε πασπαλίζοντας με την άχνη ζάχαρη ή με μέλι ή και τα δύο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ