Φρουτένια παραλλαγή της κλασικής μεξικάνικης σάλτσας για tortilla chips! Η φράουλα αντικαθιστά την ντομάτα και η salsa σου παίρνει πιο φρουτένια γέυση και άρωμα. Δοκίμασε να τη σερβίρεις με ψητό κοτόπουλο ή φιλέτο ψαριού!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 φλιτζάνι φράουλες κομμένες σε μικρά κυβάκια
- 1/4 του φλιτζανιού φρέσκο ψιλοκομμένο αβοκάντο
- 1 μικρό κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. φρέσκο κόλιαντρο ψιλοκομμένο
- 1/2 κ.γ. ξίσμα lime
- 2 κ.σ. φρέσκο χυμό lime
- 1 μικρή καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
- Ελαιόλαδο
- Ζάχαρη στη μύτη του κουταλιού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Φρόντισε να βάλεις και τους χυμούς από τις φράουλες όπως τις ψιλόκοβεις
- Ράντισε με λίγο ελαιόλαδο. Άφησε στο ψυγείο σκεπασμένο για 20 λεπτά
- Σέρβιρε με τορτίγιες ή σαν συνοδευτικό σε ψητό κοτόπουλο, ψάρι ή και χοιρινό
Tip
Καλό είναι οι φράουλες να είναι ώριμες αλλά και σφιχτές για να μην λιώσουν μέσα στη salsa
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ