Δροσερή, γρήγορη και άκρως γευστική!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1,5 πακέτο μπισκότα, στρογγυλά
- 125 γρ. μαργαρίνη, λιωμένη
- 2 κεσεδάκια στραγγιστό γιαούρτι
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 1 ζουμερό λεμόνι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, τρίβεις τα μπισκότα σε ένα multi ή μπλέντερ και τα ανακατεύεις με τη μαργαρίνη, για να αποκτήσουν τη μορφή ζύμης.
- Στρώνεις τα μπισκότα σε ταρτιέρα ή σε κουμπωτό ταψί και το βάζεις στο ψυγείο για περίπου 15-20 λεπτά, προκειμένου να δέσουν τα μπισκότα με το βούτυρο.
- Στραγγίζεις το γιαούρτι από τυχόν νερά και το ανακατεύεις με το ζαχαρούχο.
- Στύβεις το μισό λεμόνι, το ρίχνεις στην κρέμα και ανακατεύεις.
- Στύβεις λίγο ακόμα λεμόνι από πάνω.
- Βγάζεις την ταρτιέρα από το ψυγείο και από πάνω περιχύνεις το μείγμα που έχεις ετοιμάσει.
- Την τοποθετείς ξανά στο ψυγείο για 3-4 ώρες και απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ