Εύκολο, γρήγορο και λαχταριστό. Το συνοδευτικό που ζητούν τα κρεατικά της ταβέρνας!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κεσεδάκια γιαούρτι
- 2 – 4 σκελίδες σκόρδου
- 1 μεγάλο αγγούρι
- 1 κουτ. της σούπας ξύδι
- 5 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
- Άνηθο και δυόσμο ψιλοκομμένο
- Αλάτι και πιπέρι, για γεύση
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, πλένεις με άφθονο νερό το αγγούρι και το ξεφλουδίζεις. Το αφήνεις για λίγα λεπτά στην άκρη, ώστε να αρχίσει να μαραίνεται.
- Σε ένα μπολ, ανακατεύεις το αγγούρι, το γιαούρτι, το ξύδι, το ελαιόλαδο, το λιωμένο σκόρδο και μία πρέζα αλάτι. Ανακατεύεις με ένα κουτάλι. Όσο ανακατεύεις, προσθέτεις σιγά – σιγά το υπόλοιπο σκορδάκι.
- Το σκεπάζεις πολύ καλά με μία μεμβράνη και το τοποθετείς στο ψυγείο.
- Ψήνεις τα κρεατικά σου και τα δροσίζεις με το τζατζίκι σου.
- Απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ