Το καρπούζι είναι το απόλυτο καλοκαιρινό φρούτο και σήμερα, που η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή θα φτιάξεις την πιο δροσερή γρανίτα που θα ενθουσιάσει τον αγαπημένο σου αλλά και τα παιδιά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόβεις το καρπούζι σε μικρά τετράγωνα κομμάτια, το βάζεις στο μπλέντερ και το πολτοποιείς
- Ρίχνεις τον πολτό του καρπουζιού σε μία κατσαρόλα και προσθέτεις τη ζάχαρη
- Ανακατεύεις καλά και όταν πάρει βράση περιμένεις για 1 περίπου λεπτό και το αφαιρείς από τη φωτιά
- Μοιράζεις το μείγμα σε παγοθήκες και τις βάζεις στην κατάψυξη για 4-5 ώρες
- Όταν παγώσουν ρίχνεις τα παγάκια στο μπλέντερ και χτυπάς μέχρι να πολτοποιηθούν
- Ρίχνεις τη γρανίτα σε παγωμένα ποτήρια και στολίζεις αν θέλεις με ένα φύλλο βασιλικού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ