Οι φράουλες είναι από τα αγαπημένα σου φρούτα και τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να φτιάξεις μαρμελάδα που θα απολαύσεις τους επόμενους μήνες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόβεις τις φράουλες σε μικρά κομμάτια
- Τις βάζεις σε μια μέτρια κατσαρόλα, προσθέτεις τη ζάχαρη και τις αφήνεις για 4 περίπου ώρες
- Βάζεις την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύεις καλά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη
- Προσθέτεις την κανέλα, δυναμώνεις τη φωτιά και συνεχίζεις να ανακατεύσεις
- Μόλις ομογενοποιηθεί προσθέτεις το χυμό λεμονιού, ανακατεύεις καλά και το αφήνει για λίγα ακόμη 5 λεπτά
- Μοιράζεις την μαρμελάδα σε γυάλινα δοχεία και τα τοποθετείς ανάποδα στον πάγκο μέχρι να κρυώσει
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ