Λαχταριστά ζυμαρικά με μανιτάρια και μπέικον για το καλοκαίρι σου!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 300 γρ. φετουτσίνι
- 3 – 4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
- 1/2 φλιτζάνι μανιτάρια σε λεπτές φέτες
- 2 κουτ. του γλυκού σκόρδο λιωμένο
- 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
- 1/3 του φλιτζανιού παρμεζάνα
- αλάτι και πιπέρι (για γεύση)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό, βράζεις τα φετουτσίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, τα σουρώνεις και τα αφήνεις στην άκρη.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ψήνεις το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό.
- Προσθέτεις στο τηγάνι τα μανιτάρια και το σκόρδο και τσιγαρίζεις για περίπου δύο λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια και να ροδίσει το σκόρδο.
- Προσθέτεις την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα και ανακατεύεις για δύο λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
- Ρίχνεις και τα φετουτσίνι στο τηγάνι με μπόλικο αλατοπίπερο και ανακατεύεις πολύ καλά τα υλικά.
- Σερβίρεις όσο είναι ζεστά με έξτρα παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
- Απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ