Λαχταριστές φτερούγες κοτόπουλου με γλυκόξινη γεύση να τις απογειώνει!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 8 φτερούγες κοτόπουλου χωρίς πέτσα
- 3 κουτ. της σούπας κρασί
- 2 κουτ. της σούπας μέλι
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο
- 1 κουτ. του γλυκού τζίντζερ, τριμμένο
- Χυμός από τέσσερα λάιμ
- Ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπολ, χτυπάς το κρασί, το μέλι, το σκόρδο και το τζίντζερ.
- Σε ένα τηγάνι, το οποίο έχεις πρώτα τοποθετήσει σε μέτρια φωτιά δύο λεπτά πριν, ρίχνεις το παραπάνω μείγμα και ανακατεύεις για τρία με τέσσερα λεπτά.
- Προσθέτεις το φτερούγες κοτόπουλου, το αφήνεις να βράσει για πέντε λεπτά να πάρει βράση και καλύπτεις με ένα καπάκι.
- Γυρνάς τις φτερούγες από την άλλη πλευρά, καλύπτεις το τηγάνι ξανά με το καπάκι και μαγειρεύεις για 20 λεπτά.
- Γυρνάς ξανά τις φτερούγες και μαγειρεύεις για 20 λεπτά, μέχρι να γίνει το κοτόπουλο τρυφερό.
- Προσθέτεις το κρεμμύδι και το αφήνεις να δέσει με το υπόλοιπο φαγητό για 2 λεπτά.
- Μοιράζεις σε πιάτα και απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ