Πεντανόστιμοι μικροί κεφτέδες, γεμιστοί με το πιο λαχταριστό κίτρινο τυρί!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3/4 μοσχαρίσιο κιμά
- 2 κουτ. της σούπας κρεμμύδι στον τρίφτη
- 1 αβγό
- 1/3 φλιτζάνι φρυγανιά
- 1/2 φλιτζάνι κίτρινο τυρί, τριμμένο
- 1/2 κουτ. του γλυκού πιπέρι
- 100 γραμμ. τσένταρ, κομμένο σε 20 μικρούς κύβους
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμειγνύεις τον κιμά, το κρεμμύδι, το αβγό, τη φρυγανιά, το τριμμένο κίτρινο τυρί και το πιπέρι.
- Φοράς τα γάντια σου και ζυμώνεις, μέχρι να ανακατευτούν καλά τα υλικά.
- Χωρίζεις τον κιμά σε ίσα μέρη.
- Πλάθεις σε μπαλάκια και πιέζεις με την παλάμη σου, προκειμένου να να σχηματιστούν μικροί κύκλοι κύκλοι.
- Στο κέντρο κάθε κύβου, προσθέτεις 2 κύβους τσένταρ. Ξαναπλάθεις, για να κλείσει ο κύκλος.
- Τηγανίζεις σε ζεστό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και από τις δύο πλευρές. Αν επιθυμείς να χρησιμοποιήσεις το φούρνο, ψήνεις στους 180 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά.
- Απολαμβάνεις με τριμμένο κίτρινο τυρί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ