Τα γεμιστά είναι το αγαπημένο καλοκαιρινό φαγητό των παιδικών σου χρόνων. Και ταυτόχρονα ένα από τα πιο υγιεινά. Σήμερα θα φτιάξεις τα κλασικά της γιαγιάς σου με ζουμερές ντομάτες, κουκουνάρι και σταφίδες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
Γέμιση
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πλένεις καλά τα λαχανικά και τα βάζεις στο ταψί
- Κόβεις το καπάκι στο σημείο που έχει το κοτσάνι και αφαιρείς με ένα κουτάλι το εσωτερικό τους και από τις πιπεριές τους σπόρους και τα κρατάς
- Τα κόβεις σε πολύ ψιλά κομμάτια και τα κρατάς στην άκρη
- Παίρνεις ένας μεγάλο μπολ και βάζεις την ψίχα από τα λαχανικά, όλα τα υλικά της γέμισης, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύεις καλά
- Γεμίζεις τα λαχανικά με τη γέμιση και τα σκεπάζεις με τα καπάκια τους
- Αν έχει περισσέψει γέμιση την ρίχνεις μέσα στο ταψί μαζί με τις πατάτες
- Προσθέτεις νερό και ελαιόλαδο
- Τα αφήνεις να ψηθούν 1 ώρα περίπου μέχρι να πάρουν χρώμα και βράσει το ρύζι
- Προσθέτεις νερό αν χρειάζεται
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ