Η γλυκιά γεύση συνδυάζεται με αλμυρή εσάνς του τυριού και σαγηνεύει τον ουρανίσκο σου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 γλυκοπατάτες μεσαίου μεγέθους
- 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι με λίγα λιπαρά
- 1 κουτ. του γλυκού μείγμα μπαχαρικών
- 1 κουτ. του γλυκού ελαιόλαδο
- 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένες σε κομματάκια
- 1/2 κρεμμύδι, κομμένο σε κομμάτια
- 1/2 φλιτζάνι τσένταρ και μοτσαρέλα, τριμμένα
- 1/2 κουτ. του γλυκού κύμινο
- αλάτι (για γεύση)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, με ένα πιρούνι τρυπάς τις πατάτες και τις τοποθετείς στο φούρνο για 40 λεπτά στους 170 βαθμούς C.
- Παράλληλα, σε ένα κατσαρολάκι με λίγο ζεστό λάδι, σοτάρεις τις πιπεριές, τα κρεμμύδια, το κύμινο και το αλάτι. Αφήνεις να βράσουν για περίπου 7 λεπτά.
- Σε ένα μικρό μπολάκι, αναμειγνύεις το γιαούρτι με το μείγμα μπαχαρικών.
- Μόλις οι γλυκοπατάτες ψηθούν, αφαιρείς λίγο από το πάνω μέρος και το εσωτερικό τους.
- Προσθέτεις σε κάθε γλυκοπατάτα δύο κουταλιές της σούπας τυρί, δύο κουτ. της σούπας από το μείγμα με το γιαούρτι, τα κρεμμυδάκια και τις πιπεριές.
- Απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ