Έχεις συνδέσει τον καγιανά με το καλοκαίρι και τα απογεύματα μετά την παραλία. Είναι εύκολος, θρεπτικός και ταιριάζει τόσο ως κυρίως πιάτο όσο και συνοδευτικό ή snack πάνω σε ζεστό ψωμί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 αυγά
- 2 μεγάλες ώριμες ντομάτες
- 200 γρ. φέτα
- 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 4 κ. γλ. φρέσκια ρίγανη
- 1 κ. γλ. ζάχαρη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Τρίβεις τις ντομάτες στον τρίφτη και τις ρίχνεις σε ένα μεγάλο τηγάνι
- Ανάβεις το μάτι σε χαμηλή φωτιά και προσθέτεις το ελαιόλαδο και τη ζάχαρη
- Σε ένα μπολ χτυπάς τα αυγά και ρίχνεις τη φέτα αφού προηγουμένως την έχεις θρυμματίσει
- Ρίχνεις το μείγμα με τα αυγά και τη φέτα στο τηγάνι
- Τα ανακατεύεις με μια ξύλινη κουτάλα και προσθέτεις αλάτι, πιπέρι και ρίγανη
- Συνεχίζεις να ανακατεύεις για να μην κολλήσει αλλά και ομογενοποιηθούν τα υλικά
- Μόλις γίνουν ένα μείγμα είναι έτοιμος ο καγιανάς
- Σερβίρεις προσθέτοντας πιπέρι και μερικά φύλλα βασιλικό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ