Τα κολοκυθάκια είναι θρεπτικά και νόστιμα και σήμερα θα αποφύγεις τα τηγανητά αλλά θα επιλέξεις να τα ψήσεις στο φούρνο με τυριά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4-5 κολοκυθάκια αναλόγως το μέγεθος
- 2 αυγά
- 1 μεσαία κρέμα γάλακτος
- 150 γρ. κίτρινο τυρί που λιώνει τριμμένο
- 100 γρ. φέτα
- άνιθος
- αλάτι
- πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόβεις τα κολοκύθια οριζόντια και τα τοποθετείς στο ταψί το ένα δίπλα από το άλλο
- Ρίχνεις το λάδι, λίγο νερό, αλάτι και πιπέρι
- Τα αφήνεις να ψηθούν για 40 περίπου λεπτά
-
Αφού πάρουν χρώμα προσθέτεις τον άνηθο και τα τυριά
- Σε ένα μικρό μπολ ρίχνεις την κρέμα γάλακτος με τα αυγά τα χτυπάς καλά και τα ρίχνεις πάνω από το κολοκυθάκια
- Τα αφήνεις να ψηθούν για 10 περίπου λεπτά ακόμη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ