Λιωμένο τυρί, σπιτική σάλτσα τομάτας και Yummy!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 γρ. ντοματίνια
- 1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 500 γρ. έτοιμη ζύμη για πίτσα
- 1/2 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας
- 1 φλιτζάνι τριμμένη μοτσαρέλα
- 1/3 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
- Μισό σαλάμι, κομμένο σε μικρές φέτες
- Πολύχρωμες πιπεριές, λεπτοκομμένες
- φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος
- 1 πρέζα μαύρο πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς και σε ένα ταψί με λαδόκολλα τοποθετείς τα ντοματίνια, ραντίζεις με ελαιόλαδο και τα αφήνεις να ψηθούν για περίπου 20 λεπτά.
- Κόβεις το ζυμάρι σε 10 ίσα μέρη, πλάθεις σε μπαλάκια και τα ανοίγεις σε κύκλους με πάχος περίπου ένα εκατοστό.
- Με ένα πινέλο, αλείφεις τα ζυμαράκια με λάδι και ζεσταίνεις ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Ψήνεις τα ζυμάρια για περίπου τρία λεπτά την κάθε πλευρά και τα μεταφέρεις σε ένα ταψί.
- Μοιράζεις στα ζυμάρια τη σάλτσα ντομάτας, τη μοτσαρέλα και την παρμεζάνα, όλα τα υπόλοιπα υλικά και ψήνεις για περίπου εννιά λεπτά.
- Μοιράζεις και τα ντοματίνια, το βασιλικό και το πιπέρι και σερβίρεις όσο είναι ζεστά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ