Άκρως καλοκαιρινή, γευστική και δροσερή!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 6 κουτ. της σούπας βούτυρο
- 1/2 κρεμμύδι, καλά κομμένο
- 2 κουτ. της σούπας σκόρδο
- 2 κουτ. της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 φλιτζάνια light γάλα
- 1/2 φλιτζάνι τυρί τριμμένο
- 1 συσκευασία ζυμαρικά της επιλογής σου
- 300 γρ. σολομός
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, βράζεις τα ζυμαρικά σε μία κατσαρόλα, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε ένα τηγάνι, λιώνεις αρχικά το βούτυρο και στη συνέχεια σοτάρεις το σκόρδο και το κρεμμύδι.
- Μόλις ροδοκοκκινίσουν τα παραπάνω συστατικά, προσθέτεις το αλεύρι και στη συνέχεια σταδιακά το γάλα.
- Συνεχίζεις να βράζεις και να ανακατεύεις για περίπου 5 λεπτά, προσθέτοντας το τριμμένο τυρί σε δόσεις. Αφήνεις το μείγμα σου να “δέσει”.
- Σε ένα δεύτερο τηγάνι, προσθέτεις το σολομό και ψήνεις για 10 λεπτά συνολικά.
- Κόβεις το σολομό σε μικρά κομμάτια και τα ρίχνεις στα ζυμαρικά σου.
- Περιχύνεις με το μείγμα στο τηγάνι και απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ