Νόστιμη, γρήγορη και καλοκαιρινή!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 γρ. σπαράγγια, καθαρισμένα
- 500 γρ. μακαρόνια της επιλογής
- 3 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1/2 φλιτζάνι ντοματίνια
- 1/2 φλιτζάνι σάλτσα πέστο
- 2 κουτ. της σούπας μαϊντανός, ψιλοκομμένος
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C και λαδώνεις ελαφρά ένα ταψί.
- Απλώνεις τα σπαράγγια σε μία στρώση στο ταψί και τα ανακατεύεις με δύο κουταλιές λάδι και αλατοπίπερο.
- Ψήνεις στο φούρνο για περίπου 12 λεπτά, τα αφήνεις να κρυώσουν και τα κόβεις σε τέσσερα κομμάτια.
- Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, βράζεις τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα σουρώνεις.
- Ανακατεύεις στην κατσαρόλα με τα ζυμαρικά, τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, τα σπαράγγια και τη σάλτσα πέστο.
- Απολαμβάνεις με άφθονο τριμμένο τυρί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ