Μία φθινοπωρινή συνταγή που μπορείς να ετοιμάσεις σε 30 λεπτά!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- μερικά σταφύλια
- μία μπαγκέτα ψωμί, κομμένη σε μικρές φέτες
- 2 κουτ. του γλυκού θυμάρι
- 300 γρ. κατσικίσιο τυρί
- αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C.
- Σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί, απλώνεις τα σταφύλια και τα ραντίζεις με λίγο ελαιόλαδο. Ρίχνεις λίγο αλάτι και πολύ προσεκτικά κόβεις τα σταφύλια στη μέση. Τοποθετείς τα σταφύλια στο φούρνο για 7 – 9 λεπτά.
- Παράλληλα, δώσε άλλη υφή στο ψωμί, ρίχνοντας του λίγο ελαιόλαδο στη ψίχα.
- Σε μία μπρουσκέτα, θρυμματίζεις λίγο κατσικίσιο τυρί και από πάνω ρίχνεις το ψημένο σταφύλι.
- Απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ