Έτοιμη να φτιάξεις με τα χεράκια σου το αγαπημένο σου γλυκό;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4-5 κουτ. της σούπας κακάο, σε σκόνη
- 1 φλιτζάνι φουντούκι, τριμμένο
- 150 γρ. κουβερτούρα
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 50 γρ. μαργαρίνη
- 2 κουτ. της σούπας ζάχαρη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπολ, αναμειγνύεις το κακάο, τη ζάχαρη και το ζαχαρούχο γάλα. Ανακατεύεις, μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα.
- Σε μπεν μαρί, βάζεις τη μαργαρίνη με την κουβερτούρα, αφού πρώτα τη σπάσεις σε κομμάτια, για να λιώσουν.
- Μόλις η κουβερτούρα έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, προσθέτεις τα υλικά του πρώτου μπολ.
- Με μία ξύλινη κουτάλα ανακατεύεις, προσθέτοντας σταδιακά το τριμμένο φουντούκι.
- Τοποθετείς σε αεροστεγές δοχείο και τη βάζεις στο ψυγείο, για να είναι δροσερή.
- Απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ