Το αγαπημένο σου θαλασσινό, αυτή τη φορά, θα γλυκάνει τον ουρανίσκο σου με τη λαχταριστή του κρούστα από μέλι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 700 γρ. φιλέτο φρέσκου σολομού
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- 1/3 του φλιτζανιού σος σόγιας
- 1/3 του φλιτζανιού χυμό πορτοκάλι
- 1/4 του φλιτζανιού μέλι
- 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- αλάτι και πιπέρι (για γεύση)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπολ, ανακατεύεις μαζί το χυμό πορτοκαλιού, το μέλι, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τη σος σόγιας.
- Βουτάς τα φιλέτα σολομού σε αυτό το μείγμα και τα αφήνεις να απορροφήσουν την μαρινάδα.
- Ψήνεις το σολομό στη σχάρα, για περίπου 7 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα και να ροδοκοκκινίσει.
- Σερβίρεις με ρύζι ή με μερικά καλοκαιρινά λαχανικά.
- Απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ