Μία εύκολη, νόστιμη και νηστίσιμη συνταγή, για σένα που θες να απολαμβάνεις το φαγητό σου, ακόμα και όταν νηστεύεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 μπρόκολο
- 4 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
- 4 φιλέτα σολομού
- 1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 2 κουτ. της σούπας ξύδι
- 2 κουτ. της σούπας κάπαρη
- αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Κόβεις το μπρόκολο σε φουντίτσες, αλατοπιπερώνεις και το αλείφεις με δύο κουταλιές λάδι.
- Ψήνεις σε αντικολλητικό χαρτί για περίπου 15 λεπτά.
- Στη συνέχεια, αλατοπιπερώνεις το σολομό και τον αλείφεις με μια κουταλιά λάδι.
- Ψήνεις στο φούρνο για περίπου 15 λεπτά.
- Σε ένα μπολ ανακατεύεις το υπόλοιπο λάδι, το ξύδι, την κάπαρη, την πιπεριά ψιλοκομμένη και αλατοπίπερο.
- Σερβίρεις περιχύνοντας το ψάρι και το μπρόκολο με το παραπάνω μείγμα
- Απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ