Συνταγή για σκορδομακάρονα

10 λεπτά
Χρόνος προετοιμασίας
20 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος
4
Mερίδες
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Το σκόρδο στα spaghetti δίνει μια απίθανη πινελιά και τα σκορδομακάρονα είναι μια παραδοσιακή συνταγή, εύκολη και γρήγορη που θα λατρέψει όλη η οικογένεια. 

Συστατικά

  • 1 κιλό spaghetti
  • 3 μεγάλες ώριμες ντομάτες ώριμες τριμμένες
  • 1 κ. γ. πελτέ
  • 5-6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • δεντρολίβανο
  • 5-6 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βράζεις τα μακαρόνια ακολουθώντας της οδηγίες στη συσκευασία
  • Όταν είναι έτοιμα τα σουρώνεις και τα βάζεις πάλι στην κατσαρόλα
  • Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίχνεις ελαιόλαδο και σοτάρεις το σκόρδο
  • Όταν πάρει χρώμα προσθέτεις τις ντομάτες, τον πελτέ και το δεντρολίβανο και αφήνεις τη σάλτσα να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 15 περίπου λεπτά
  • Ρίχνεις τη σάλτσα στα μακαρόνια και ανακατεύεις καλά ώστε να ομογενοποιηθεί
  • Αν θέλεις ρίχνεις από πάνω τυρί και σερβίρεις

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164