Συνταγή για σπαράγγια με πιλάφι

5 λεπτά
Χρόνος προετοιμασίας
15 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος
2
Mερίδες
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Τα σπαράγγια είναι ένα από τα πιο θρεπτικά και νόστιμα λαχανικά και τώρα είναι η εποχή τους. Μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα ζουμερό πιλάφι. Ένα πιάτο ανάλαφρο και υγιεινό. 

Συστατικά

  • 4 σπαράγγια
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 φλ. ρύζι για πιλάφι
  • 1 φλ. αρακά
  • 1/2 κουτί μανιτάρια
  • αλάτι
  • πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βάζεις το λάδι σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι
  • Μόλις ζεσταθεί τσιγαρίζεις το κρεμμύδι
  • Προσθέτεις τα σπαράγγια που έχεις κόψει σε δύο κομμάτια και τα ανακατεύεις απαλά με ξύλινη κουτάλα
  • Ρίχνεις τον αρακά και τα μανιτάρια
  • Προσθέτεις  2 ποτήρια νερό, αλάτι και πιπέρι
  • Μόλις πάρει βράση ρίχνεις το ρύζι και το αφήνεις μέχρι μαλακώσει (15-20 λεπτά)
  • Αφαιρείς από τη φωτιά και σερβίρεις

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164