Ένα φρουτένιο άλειμμα για το ψωμί ή τη φρυγανιά σου!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1,2 kg ροδάκινα
- 5 φλιτζάνια λευκή ζάχαρη
- 2 κουτ. της σούπας χυμός λεμονιού
- 1/2 κουτ. του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- 85 γρ. ζελατίνα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, τοποθετείς 5 μεγάλα βαζάκια σε ζεστό νερό, μέχρι να είναι έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.
- Σε μία κατσαρόλα με ζεστό νερό, ρίχνεις τα καθαρισμένα ροδάκινα, μέχρι να μαλακώσουν οι άκρες του, για περίπου ένα λεπτό. Αφαιρείς από την κατσαρόλα και κόβεις τα ροδάκινα στη μέση.
- Με ένα ραβδομπλέντερ, αρχίζεις να πολτοποιείς τα ροδάκινα. Σταδιακά, προσθέτεις τη ζάχαρη, τη ζελατίνα, το χυμό λεμονιού και το εκχύλισμα βανίλιας.
- Τοποθετείς το μείγμα που μόλις έφτιαξες στη ζεστή κατσαρόλα και ανακατεύεις για περίπου 12 λεπτά.
- Τοποθετείς το τελικό μείγμα στα γυάλινα βαζάκια και το αφήνεις να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 12 ώρες
- Καλύπτεις αεροστεγώς και απολαμβάνεις οποιαδήποτε στιγμή θέλεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ