Ακολούθησε τα βήματα της συνταγής και ετοίμασε μόνη σου το πιο μεσογειακό spread για το ψωμί ή τη φρυγανιά σου!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 350 γραμ. ελιές της επιλογής (πράσινες ή Καλαμών)
- 1 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουτ. του γλυκού ρίγανη
- 1 κουτ. της σούπας χυμό λεμονιού
- 1 κουτ. του γλυκού δυόσμο
- 1 κόκκινη πιπεριά
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, καθαρίζεις τις ελιές, αφαιρώντας το κουκούτσι και βάζεις σε έναν επεξεργαστή τροφίμων με το λάδι, το λεμόνι και τα μπαχαρικά.
- Προσθέτεις τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύεις πολύ αργά, μέχρι να λιώσουν.
- Τοποθετείς το μείγμα σου σε ένα γυάλινο μπολάκι και από εκεί στο ψυγείο, προκειμένου να “δέσει” και να αποκτήσει μία παχύρρευστη υφή.
- Παίρνεις το μαχαίρι στο χέρι και αλείφεις το πατέ πάνω στο ψωμί ή τη φρυγανιά σου.
- Yummy!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ