Ένα δροσιστικό τουρλού, που θα παρατείνει το καλοκαίρι στον ουρανίσκο σου, συνδυασμένο με τηγανιτό αυγό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 2 μεγάλα αυγά
- 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 3 μέτρια κολοκυθάκια, ψιλοκομμένα
- 3 μέτριες ντομάτες, ψιλοκομμένα
- 1/2 κουτ. του γλυκού θυμάρι
- 1 σκόρδο, λιωμένο
- 1 κουτ. του γλυκού πάπρικα
- 1 μέτρια πιπεριά, ψιλοκομμένη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρεις το κρεμμυδάκι για περίπου 5 λεπτά. Προσθέτεις το σκόρδο και συνεχίζεις για ένα λεπτό.
- Προσθέτεις και το κολοκυθάκι και συνεχίζεις το μαγείρεμα για 10 λεπτά.
- Μόλις περάσει το παραπάνω χρονικό διάστημα, προσθέτεις και τις ντομάτες, σκεπάζεις με ένα καπάκι και σιγοβράζεις για περίπου 15 λεπτά.
- Παράλληλα, σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψήνεις την πιπεριά σου στον φούρνο για 15 λεπτά, αφαιρώντας τα δύο άκρα της.
- Μόλις ψηθεί, την προσθέτεις στο τηγάνι, ρίχνεις λίγο αλάτι, απομακρύνεις από την φωτιά και το αφήνεις να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ετοιμάζεις τα αυγά.
- Τα συνδυάζεις σε ένα πιάτο και απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ