Συνοδευμένα από μια δροσερή σως γιαουρτιού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 καρότα
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 1/4 κούπας παρμεζάνα
- 1 κουταλιά της σούπας σκόνη σκόρδου
- 1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
- 1/4 της κούπα φρέσκος μαϊντανός
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Για την σως
- 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
- 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε τον φούρνο σου στους 200 βαθμούς Κελσίου.
- Κόψε το πάνω και το κάτω μέρος των καρότων και ύστερα κόψ’ τα στην μέση.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί με τα καρότα.
- Άπλωσε τα καρότα σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
- Ψήσε για 15-20 λεπτά.
- Σε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε μαζί όλα τα υλικά για την σως
- Όσο τα καρότα είναι ζεστά πασπάλισέ τα από πάνω με την παρμεζάνα και τον μαϊντανό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ