Συνοδευμένα από μια δροσερή σως γιαουρτιού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 καρότα
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 1/4 κούπας παρμεζάνα
- 1 κουταλιά της σούπας σκόνη σκόρδου
- 1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
- 1/4 της κούπα φρέσκος μαϊντανός
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Για την σως
- 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
- 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε τον φούρνο σου στους 200 βαθμούς Κελσίου.
- Κόψε το πάνω και το κάτω μέρος των καρότων και ύστερα κόψ’ τα στην μέση.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί με τα καρότα.
- Άπλωσε τα καρότα σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
- Ψήσε για 15-20 λεπτά.
- Σε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε μαζί όλα τα υλικά για την σως
- Όσο τα καρότα είναι ζεστά πασπάλισέ τα από πάνω με την παρμεζάνα και τον μαϊντανό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ