Ο τραχανάς είναι θρεπτικός και ένα από τα παραδοσιακά, ελληνικά πιάτα. Και σήμερα θα τον συνδυάσεις με γιαούρτι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ρίχνεις νερό σε μια μέτρια κατσαρόλα και προσθέτεις τον κύβο
- Μόλις πάρει βράση ανακατεύοντας συνέχεια προσθέτεις τον τραχανά
- Τον αφήνεις να βράσεις για 10-15 λεπτά μέχρι να μαλακώσει
- Λίγο πριν σβήσεις την εστία προσθέτεις το βούτυρο και ανακατεύεις
- Τον αφαιρείς, ρίχνεις το γιαούρτι και το αφήνεις στην άκρη για λίγα λεπτά πριν σερβίρεις
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ