Με ελιές Καλαμών και φέτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 κούπα βρώμη
- 1 κούπα ζωμός λαχανικών
- 1 πρέζα ρίγανη
- πιπέρι ανάλογα με την προτίμησή σου
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο, πολύ ψιλοκομμένη
- 1/4 κούπα ελιές Καλαμών, κομμένες
- 1/4 ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες
- 1/4 κούπας τριμμένη φέτα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ρίξε σε ένα κατσαρολάκι τη βρώμη, το ζωμό λαχανικών, τη ρίγανη και το πιπέρι και τα μαγειρεύεις σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά. Ανά διαστήματα ανακατεύεις.
- Ρίξε σε ένα τηγάνι την μισή κουταλιά τη σούπας ελαιόλαδο και ζέστανέ την σε μέτρια φωτιά. Πρόσθεσε το σκόρδο, τις ελιές και τις λιαστές ντομάτες και τσιγάρισέ τα για περίπου 3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
- Ρίξε την βρώμη πάνω από το μείγμα με τα λαχανικά, πρόσθεσε τη φέτα και ρίξε από πάνω το υπόλοιπο λάδι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ