Μία εύκολη και άκρως γευστική συνταγή που θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 συσκευασία ζυμαρικά της επιλογής σου
- 1 κουτ. του γλυκού εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 2 μερίδες στήθος κοτόπουλο, χωρίς κόκκαλο
- 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε ροδέλες
- 1/2 φλιτζάνι κόκκινες τομάτες, χωρίς φλούδα, κομμένες σε μικρά κομμάτια
- 1/2 φλιτζάνι, σάλτσα πέστο
- (για τη σάλτσα πέστο: 2 φλιτζάνια με φύλλα βασιλικού
- 1/2 φλιτζάνι ξηρούς καρπούς
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1/5 φλιτζανιού Παρμεζάνα
- 1 κουτ. του γλυκού ελαιόλαδο
- αλάτι και πιπέρι)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μία κατσαρόλα με ελαφρώς αλατισμένο νερό, βράζεις τα μακαρόνια, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρεις αρχικά το σκόρδο. Στη συνέχεια, προσθέτεις το καθαρισμένο και κομμένο κοτόπουλο, αλλά και τις πιπεριές. Τηγανίζεις μέχρι το κοτόπουλο να αποκτήσει χρυσαφή χρώμα.
- Σε ένα μπλέντερ, αναμειγνύεις το βασιλικό, τους ξηρούς καρπούς, το σκόρδο, την παρμεζάνα, το λάδι και το αλάτι με πιπέρι. Χτυπάς σε μέτρια ταχύτητα.
- Σερβίρεις στο πιάτο σου με τα μακαρόνια ως βάση, το κοτόπουλο από πάν, περιχύνοντας τη σάλτσα πέστο.
- Λίγο τριμμένο τυρί και απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ