Μία εναλλακτική και άκρως γευστική συνταγή του πιάτου της ημέρας!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 φιλέτο μπακαλιάρου
- 1/4 φλιτζάνι φρέσκο σπανάκι, ψιλοκομμένο
- 1/4 τομάτα, ξεφλουδισμένη και κομμένη σε μικρά κομμάτια
- 1 κουτ. της σούπας κρεμμύδι, λιωμένο
- 1 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κουτ. της σούπας ξύδι βαλσάμικο
- 1 φέτα κίτρινο τυρί, τύπου mozzarella, σε μικρά κομματάκια
- 1 πρέζα σκόρδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο, επιλέγοντας τη λειτουργία grill, στους 200 βαθμούς C.
- Μέσα σε ένα αλουμινόχαρτο, τοποθετείς τον μπακαλιάρο. Πασπαλίζεις από πάνω με αλάτι, πιπέρι και την πρέζα σκόρδου. Από πάνω τοποθετείς το σπανάκι, τις ντομάτες και τρίβεις μαύρο πιπέρι.
- Ρίχνεις τα κομματάκια κίτρινου τυριού και ραντίζεις με το ελαιόλαδο και το βαλσάμικο.
- Κλείνεις το αλουμινόχαρτο, αφήνοντας ένα μικρό άνοιγμα στο κέντρο. Τοποθετείς σε ένα ταψί.
- Ψήνεις στον προθερμασμένο φούρνο για 12 – 13 λεπτά.
- Απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ