Μια εύκολη συνταγή που μπορείς να απολαύσεις μεσημέρι ή βράδυ.
Θερμίδες: 241/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Για το κοτόπουλο:
- 1/2φλ. αλεύρι ολικής αλέσεως
- 2κ. γλυκού καπνιστή πάπρικα
- 1κ. γλυκού καρυκεύματα για κοτόπουλο
- Μια πρέζα αλατοπίπερο
- 2κ. σούπας λάδι
- 700γρ. στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και πέτσα, ψιλοκομμένο
- Για τα tacos:
- 12 μικρές τορτίγιες καλαμποκιού
- Λάχανο ψιλοκομμένο
- Κόλιαντρο, ψιλοκομμένο
- Φέτες λάιμ
- Λίγο κεφίρ
- Πράσινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
- Αβοκάντο κομμένο σε φέτες
- Πράσινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε το λάχανο και το κόλιανδρο.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζέστανε το λάδι.
- Ανακάτεψε το αλεύρι με την πάπρικα, τα καρυκεύματα και το αλατοπίπερο.
- Ρίξε τα κομματάκια κοτόπουλου μέσα στο αλεύρι και πρόσθεσέ τα στο τηγάνι.
- Ψήσε το κοτόπουλο από όλες τις πλευρές.
- Ζέστανε για λίγο τις τορτίγιες.
- Μοίρασε το κοτόπουλο στις τορτίγιες, ρίξε από πάνω το λάχανο με το κόλιανδρο και τα υπόλοιπα υλικά για τις τορτίγιες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ