Μια εύκολη συνταγή που μπορείς να απολαύσεις μεσημέρι ή βράδυ.
Θερμίδες: 241/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Για το κοτόπουλο:
- 1/2φλ. αλεύρι ολικής αλέσεως
- 2κ. γλυκού καπνιστή πάπρικα
- 1κ. γλυκού καρυκεύματα για κοτόπουλο
- Μια πρέζα αλατοπίπερο
- 2κ. σούπας λάδι
- 700γρ. στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και πέτσα, ψιλοκομμένο
- Για τα tacos:
- 12 μικρές τορτίγιες καλαμποκιού
- Λάχανο ψιλοκομμένο
- Κόλιαντρο, ψιλοκομμένο
- Φέτες λάιμ
- Λίγο κεφίρ
- Πράσινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
- Αβοκάντο κομμένο σε φέτες
- Πράσινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε το λάχανο και το κόλιανδρο.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζέστανε το λάδι.
- Ανακάτεψε το αλεύρι με την πάπρικα, τα καρυκεύματα και το αλατοπίπερο.
- Ρίξε τα κομματάκια κοτόπουλου μέσα στο αλεύρι και πρόσθεσέ τα στο τηγάνι.
- Ψήσε το κοτόπουλο από όλες τις πλευρές.
- Ζέστανε για λίγο τις τορτίγιες.
- Μοίρασε το κοτόπουλο στις τορτίγιες, ρίξε από πάνω το λάχανο με το κόλιανδρο και τα υπόλοιπα υλικά για τις τορτίγιες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ