Χορταστική, γρήγορη, εύκολη και με πολλά θρεπτικά συστατικά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 298/ μερίδα
Συστατικά
- Για τη σαλάτα:
- 400γρ. πλιγούρι
- 1 ματσάκι πράσινα κρεμμύδια
- 120ml ελαιόλαδο
- 3 λεμόνια
- 1 μεγάλη χούφτα πράσινα φυλλώδη λαχανικά
- Αλάτι και πιπέρι
- Για το dressing:
- Μερικά κλωνάρια θυμαριού
- 1 ρόδι
- 1κ. σούπας σιρόπι βαλσάμικου
- 1/2κ. γλυκού ρίγανι
- 4κ. σούπας ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Για τη σαλάτα:
- Βάλε κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα το πλιγούρι να μουλιάσει στο νερό για 1 ώρα.
- Στράγγιξέ το και μετέφερέ το σε ένα μπολ.
- Κόψε μέσα στο μπολ τα κρεμμύδια και ρίξε το χυμό των λεμονιών, τα 120ml λάδι, τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, το αλάτι και το πιπέρι.
- Για το dressing:
- Σε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε το θυμάρι, τους σπόρους από το ρόδι, το βαλσάμικο, τη ρήγανι και το ελαιόλαδο και έπειτα ρίξε το μείγμα μέσα στη σαλάτα.
- Σέρβιρε σε 6 πιάτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ