Μια ισπανική βοήθεια σε στιγμές που θέλεις να βγάλεις finger food για την παρέα. Το φιλετάκι σολομού δένει υπέροχα με τη ρόκα, το λεμονάκι και το τυρί κρέμα! Έξυπνη, γευστική και πανεύκολη ιδέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 μπαγκέτα ολικής κομμένη σε λεπτές φέτες (δοκίμασε να τις κόψεις διαγώνια)
- 200 γρ. τυρί κρέμα με διάφορα μυρωδικά (προτίμησε με άνιθο)
- 100 γρ. καπνιστό σολομό κομμένο σε κομμάτια (περίπου όσο και το ψωμάκι)
- 1 μεγάλο ακέρωτο λεμόνι σε μισές πολύ λετπές φετούλες
- 1 ματσάκι ρόκα πλυμμένο
- 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Η διαδικασία είναι απλή. Απλά συναρμολογείς και απολαμβάνεις.
- Μπορείς αν φρυγανίσεις ελαφρά τα ψωμάκια σου, και θα σου συνιστούσα να τα αφήσεις αφράτα που ταιριάζουν περισσότερο me την φρέσκια δροσερή γεύση του σολομού
- Άλειψε τα ψωμάκια με τυρί κρέμα και στρώσε από πάνω τα τρυφερά μόνο φυλλαράκια της ρόκας
- Από πάνω ακούμπησε το λεμόνι και το σολομό και μετά στόλισε με το κρεμμυδάκι
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ