To ΤLIFE μίλησε με την Μαρία για να μάθει τα μυστικά της διατροφής της και… ανακάλυψε τη λατρεία της για την κουζίνα. Μια σχέση αγάπης που υπήρχε πολύ πριν μπει στο studio για το Master Chef Junior! “Πλέον δεν χωράνε όλα τα βιβλία μαγειρικής στο σπίτι” μας εκμυστηρεύται. Αυτή η συνταγή είναι απλή, γεμάτη γεύση και εντυπωσιακή! Όπως μας την περιέγραψε η Μαρία Μπεκατώρου…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 5 πράσα, καθαρισμένα (κράτησε πιο πολύ από το άσπρο μέρος)
- 3 αυγά χτυπημένα
- 250 ml κρέμα γάλακτος
- 1 κονσέρβα μανιτάρια
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού διάφορα κίτρινα τυριά
- 1 ζύμη σφολιάτας για τάρτες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σόταρε τα πράσα σε λίγο λάδι με λίγο νερό να βράσουν
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα
- Χτυπάμε τα αυγά και τα ανακατεύουμε με την κρέμα γάλακτος
- Στρώνουμε τη ζύμη σε ταρτιέρα και βάζουμε τα πράσα με τα μανιτάρια
- Συμπληρώνουμε με τα τυριά και σκεπάζουμε με την κρέμα γάλακτος και τα αυγά
- Αλατοπιπερώνουμε
- Ψήσε στους 180 °C για 45 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο
Tip
Μπορείς να πάρεις και φρέσκα μανιτάρια, αφού τα πλύνεις και τα κόψεις σε χοντρές ροδέλες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ