Λαχταριστά φρέσκα μύδια με μυρωδικά και πιπεριά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 γλυκό κρεμμύδι
- 1 χρωματιστή πιπεριά
- 3 κλωνάρια θυμάρι
- 2 κλωνάρια ρίγανη
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 kg μύδια
- 1 κ. σούπας μουστάρδα
- 1/2 φλ. λευκό κρασί
- 2 κ. σούπας μαϊντανός
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα ζέστανε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και τσιγάρισε το κρεμμύδι και την πιπεριά ψιλοκομμένα.
- Πρόσθεσε τα φρέσκα μυρωδικά, το σκόρδο και τα μύδια, ανακάτεψε καλά και άσε να μαγειρευτούν για ένα λεπτό.
- Πρόσθεσε το κρασί και τη μουστάρδα και κλείσε το καπάκι της κατσαρόλας για τρία με τέσσερα λεπτά, μέχρι να ανοίξουν όλα τα μύδια.
- Αφαίρεσε τα κλωνάρια των μυρωδικών και όσα μύδια δεν έχουν ανοίξει.
- Ρίξε αλάτι και πιπέρι και πρόσθεσε το μαϊντανό.
- Σέρβιρε σε μπωλ με φρυγανισμένο ψωμί.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ