Νόστιμο, γρήγορο και πολύ χορταστικό πιάτο για κάθε στιγμή της ημέρας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 4 μεγάλα αυγά
- 4 κ. σούπας φρέσκο γάλα
- 2 φιλέτα καπνιστός σολομός
- 1 ώριμο αβοκάντο
- 2 φέτες ψωμί με προζύμι
- 1 κ. σούπας ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπωλ “χτύπα” τα αυγά με το γάλα, αλάτι και πιπέρι.
- Ζέστανε τη μία κουταλιά λάδι σε ένα τηγάνι και ρίξε τα αυγά, σπάζοντάς τα ώστε να μην γίνουν ενιαία ομελέτα.
- Καθάρισε και τεμάχισε το αβοκάντο σε μικρά κομμάτια και αλάτισέ το.
- Κόψε τον καπνιστό σολομό σε μικρά κομμάτια και ψιλόκοψε το σχοινόπρασο.
- Φρυγάνισε τα ψωμάκια και από τις δύο πλευρές.
- “Μόνταρε” τα πιάτα, βάζοντας στη βάση το ψωμί που θα ραντίσεις με ελάχιστο ελαιόλαδο, από πάνω το αβοκάντο και τα αυγά και τέλος τον καπνιστό σολομό.
- Πασπάλισε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το σχοινόπρασο.
Tip
Για πιο δροσερή γεύση μπορείς να συνοδεύσεις το πιάτο με ζουμερά ντοματίνια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ