Νόστιμο, γρήγορο και πολύ χορταστικό πιάτο για κάθε στιγμή της ημέρας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 4 μεγάλα αυγά
- 4 κ. σούπας φρέσκο γάλα
- 2 φιλέτα καπνιστός σολομός
- 1 ώριμο αβοκάντο
- 2 φέτες ψωμί με προζύμι
- 1 κ. σούπας ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπωλ “χτύπα” τα αυγά με το γάλα, αλάτι και πιπέρι.
- Ζέστανε τη μία κουταλιά λάδι σε ένα τηγάνι και ρίξε τα αυγά, σπάζοντάς τα ώστε να μην γίνουν ενιαία ομελέτα.
- Καθάρισε και τεμάχισε το αβοκάντο σε μικρά κομμάτια και αλάτισέ το.
- Κόψε τον καπνιστό σολομό σε μικρά κομμάτια και ψιλόκοψε το σχοινόπρασο.
- Φρυγάνισε τα ψωμάκια και από τις δύο πλευρές.
- “Μόνταρε” τα πιάτα, βάζοντας στη βάση το ψωμί που θα ραντίσεις με ελάχιστο ελαιόλαδο, από πάνω το αβοκάντο και τα αυγά και τέλος τον καπνιστό σολομό.
- Πασπάλισε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το σχοινόπρασο.
Tip
Για πιο δροσερή γεύση μπορείς να συνοδεύσεις το πιάτο με ζουμερά ντοματίνια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ