Είσαι κι εσύ από εκείνες που λατρεύουν την μουστάρδα; Μια πεντανόστιμη συνταγή σε τρυφερό φιλέτο γλώσσας θα γίνει η αγαπημένη σου ελαφριά συνταγή. Δες πως θα την ετοιμάσεις…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 γλώσσες ψάρι φιλεταρισμένες
- 4 κ.σ ελαιόλαδο
- 2 κ.σ τριμμένη φρυγανιά
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 κ.σ μουστάρδα
- Ρύζι μακρύκοκκο για το σερβίρισμα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο σου στους 180oC
- Λάδωσε ελαφριά ένα μικρό πυρίμαχο σκεύος (αρκετά βαθύ) και βάλε μέσα τα φιλέτα αφού τα αλατίσεις πολύ ελαφρά
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε τη φρυγανιά με τη μουστάρδα και 2 κ.σ ελαιόλαδο να γίνει ένας χυλός
- Στρώσε το μείγμα μουστάρδας επάνω από τα φιλέτα και βάλε το σκέυος στο φούρνο
- Άφησε για 15 με 20 λεπτά για να να κάνουν μια ελαφριά κρούστα
- Εν τω μεταξύ βράσε το ρύζι και ετοίμασέ το για να συνοδεύσεις το φιλέτο σου
Tip
Μήπως να ζητήσεις από τον ψαρά σου να φιλετάρει την γλώσσα; Θα είσαι σίγουρη πως δεν θα την "καταστρέψεις"!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ