Έτοιμο σε 20′ μόλις λεπτά, χωρίς πολλά λιπαρά και με μια εξαιρετική συνοδευτική σάλτσα ντομάτας
190 Θερμίδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 400γρ. κονσέρβα ψιλοκομμένες ντομάτες
- 1 κ.γ. μαύρη ζάχαρη
- Λίγα φυλλαράκια φρέσκο θυμάρι
- 10 ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
- 1 κ.γ. μουστάρδα
- 4 μέτρια φιλέτα μπακαλιάρου
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε το ελαιόλαδο και πρόσθεσε το κρεμμύδι να γυαλίσει. Πρόσθεσε τη ντομάτα, τη ζάχαρη, το θυμάρι, τις ελιές και τη μουστάρδα. Σκέπασε, χαμήλωσε τη φωτιά και άφησε να σιγοβράσει για 10′ λεπτά
- Πρόσθεσε στη σος τα φιλέτα ψαριού και συνέχισε το ψήσιμο για 10-12 λεπτά ακόμη
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ