Φιλέτο σολομού με σπανάκι

30 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες

Ο σολομός δένει απόλυτα με τα σοταρισμένα λαχανικά. Ένα πιάτο γεμάτο γεύση και Ω3 καλά λιπαρά

Συστατικά

  • 2 φιλέτα σολομού
  • 2 πράσα κομμένα
  • 500 γρ. σπανάκι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Ξύδι μπαλσάμικο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ξέπλυνε καλά το σπανάκι και καθάρισε καλά τα πράσα
  • Κόψε τα πράσα σε ροδέλες και σόταρέ τα σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο
  • Συμπλήρωσε το σπανάκι και άφησέ το να μαραθεί και να μαζέψει
  • Αλατοπιπέρωσε τα φιλέτα σολομού
  • Ζέστανε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο, πρόσθεσε μια σκελίδα σκόρδο να αρωματίσεις το ελαιόλαδο και ψήσε τα φιλέτα για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά
  • Αφαίρεσε το φιλέτο και πρόσθεσε το μείγμα με το σπανάκι ανακατεύοντας για 1 περίπου λεπτό
  • Πρόσθεσε λίγο ξίδι μπαλσάμικο και αλατοπιπέρωσε
  • Σέρβιρε με το φιλέτο και το σπανάκι σου

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164