Ο σολομός δένει απόλυτα με τα σοταρισμένα λαχανικά. Ένα πιάτο γεμάτο γεύση και Ω3 καλά λιπαρά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 φιλέτα σολομού
- 2 πράσα κομμένα
- 500 γρ. σπανάκι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Ξύδι μπαλσάμικο
- Αλάτι, πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ξέπλυνε καλά το σπανάκι και καθάρισε καλά τα πράσα
- Κόψε τα πράσα σε ροδέλες και σόταρέ τα σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο
- Συμπλήρωσε το σπανάκι και άφησέ το να μαραθεί και να μαζέψει
- Αλατοπιπέρωσε τα φιλέτα σολομού
- Ζέστανε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο, πρόσθεσε μια σκελίδα σκόρδο να αρωματίσεις το ελαιόλαδο και ψήσε τα φιλέτα για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά
- Αφαίρεσε το φιλέτο και πρόσθεσε το μείγμα με το σπανάκι ανακατεύοντας για 1 περίπου λεπτό
- Πρόσθεσε λίγο ξίδι μπαλσάμικο και αλατοπιπέρωσε
- Σέρβιρε με το φιλέτο και το σπανάκι σου
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ