Είναι νόστιμα… Έχουν πολλά Ω3 λιπαρά που θα κάνουν καλό στον οργανισμό. Και βέβαια θα κάνουν τα μικρά (και τα μεγάλα) παιδιά να λατρέψουν το ψάρι και να μην “ξινίζουν” τη μούρη τους μπροστά στα ψαράκια!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 φιλέτα μπακαλιάρου κατεψυγμένα ή ξαλμυρισμένα
- 1 αυγό
- 1/2 φλτιζάνι Aλεύρι
- 1/2 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
- 2 κ.γ. πάπρικα
- 1 κ.γ. πιπέρι καγιέν
- Αλάτι, Πιπέρι
- Ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αν το φιλέτο είναι παστό, τότε άφησέ το από το βράδυ στο νερό να ξαλμυρίσει
- Την επομένη αλάτισε ελάχιστα και πίεσε το φιλέτο να φύγουν τα υγρά του
- Κόψε κάθε φιλέτο σε 4 παραλληλόγραμμα κομμάτια
- Ανακάτεψε σε ένα ρηχό πιάτο την τριμμένη φρυγανιά, την πάπρικαμ το καυτερό πιπέρι και λίγο αλατοπίπερο
- Σε άλλο πιάτο βάλε το αλεύρι και σε ένα τρίτο το αυγό χτυπημένο
- Πάναρε κάθε κομμάτι από το αλεύρι, στη συνέχεια από το αυγό και μετά στη φρυγανιά
- Τηγάνισε τα φιλέτα στο ελαιόλαδο αφού κάψει καλά και άφησε να πάρουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα
- Βγάλε σε απορροφητικό χαρτί να τραβήξει το παραπανήσιο λάδι και σέρβιρε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ