Κομμάτια ψάρι, κάτω από βελούδινο πουρέ σε ένα χρωματιστό πιάτο που θα του τραβήξει την προσοχή!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 375 γρ πατάτες καθαρισμένες και κομμένες κυβάκια
- 55 γρ βούτυρο
- 25 γρ. Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ αλεύρι
- 125 γρ φιλέτο μπακαλιάρου σε κομματάκια
- 125 γρ. Σολομό σε κομματάκια
- 1 κ.σ μαϊντανό
- 1 ½ κ.σ γάλα
- 1 κύβο λαχανικών
- 25 γρ. Φασόλια
- 50 γρ. Τυρί cheddar
- 1 αυγό
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε τον φούρνο στους 180C
- Ζέστανε αλατισμένο νερό, και βάλε τις πατάτες να βράσουν 15-20 λέπτά.
- Στράγγιξε, πρόσθεσε το γάλα και το βούτυρο και λίωσε τις πατάτες να γίνον πουρές
- Βάλε σε ένα τηγάνι ελάχιστο βουτυρο να λιώσει, πρόσθεσε το κρεμμύδι να σοταριστεί, το αλεύρι και τον κύβο λαχανικών αραιωμένο.
- Πρόσθεσε τα ψάρια, τον μαϊντανό και άσε να ψηθούν 3 λεπτά. Μετά βάλε τον αρακά.
- Τέλος βάλε το τυρί να λιώσει, αλάτι και πιπέρι
- Μοίρασε το ψάρι σε τρία πιάτα και βάλε από πάνω τον πουρέ πατάτας. Βάλε από πάνω το αυγό (ελαφρώς χτυπημένο) και ψήσε για 15 λεπτά στο φούρνο
- Με τα λαχανικά μπορείς να στολίσεις το πιάτο σε σχήμα γάτας.
Tip
Μπορείς να βάλεις ότι ψάρι επιθυμείς
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ