Κομμάτια ψάρι, κάτω από βελούδινο πουρέ σε ένα χρωματιστό πιάτο που θα του τραβήξει την προσοχή!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 375 γρ πατάτες καθαρισμένες και κομμένες κυβάκια
- 55 γρ βούτυρο
- 25 γρ. Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ αλεύρι
- 125 γρ φιλέτο μπακαλιάρου σε κομματάκια
- 125 γρ. Σολομό σε κομματάκια
- 1 κ.σ μαϊντανό
- 1 ½ κ.σ γάλα
- 1 κύβο λαχανικών
- 25 γρ. Φασόλια
- 50 γρ. Τυρί cheddar
- 1 αυγό
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε τον φούρνο στους 180C
- Ζέστανε αλατισμένο νερό, και βάλε τις πατάτες να βράσουν 15-20 λέπτά.
- Στράγγιξε, πρόσθεσε το γάλα και το βούτυρο και λίωσε τις πατάτες να γίνον πουρές
- Βάλε σε ένα τηγάνι ελάχιστο βουτυρο να λιώσει, πρόσθεσε το κρεμμύδι να σοταριστεί, το αλεύρι και τον κύβο λαχανικών αραιωμένο.
- Πρόσθεσε τα ψάρια, τον μαϊντανό και άσε να ψηθούν 3 λεπτά. Μετά βάλε τον αρακά.
- Τέλος βάλε το τυρί να λιώσει, αλάτι και πιπέρι
- Μοίρασε το ψάρι σε τρία πιάτα και βάλε από πάνω τον πουρέ πατάτας. Βάλε από πάνω το αυγό (ελαφρώς χτυπημένο) και ψήσε για 15 λεπτά στο φούρνο
- Με τα λαχανικά μπορείς να στολίσεις το πιάτο σε σχήμα γάτας.
Tip
Μπορείς να βάλεις ότι ψάρι επιθυμείς
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ